• Haberler
  • Malatya
  • Darende Küçük Sanayi Sitesi inşaatı hızla sürüyor 

Darende Küçük Sanayi Sitesi inşaatı hızla sürüyor 

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, yapımı devam eden Darende Küçük Sanayi Sitesinde iş yerlerinin yıl sonunda üyelere teslim edilmesinin planlandığını bildirdi. 

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ''Yaklaşık olarak 2018'in sonuna doğru üyelerimize iş yerlerini teslim ederek, esnaf arkadaşlarımızın buraya taşınmasını sağlayacağız"

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, yapımı devam eden Darende Küçük Sanayi Sitesinde iş yerlerinin yıl sonunda üyelere teslim edilmesinin planlandığını bildirdi. 

Eser, yaptığı açıklamada, sanayi sitesi inşaatında çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Yağışların inşaatın ilerleyişini kısmen etkilediğini dile getiren Eser, şunları kaydetti:

"Niyet ettik, gayret gösterdik sanayi sitemiz için güçlü bir adım attık. Kimsenin böyle bir projenin hayata geçeceği umudu yoktu ama şimdi görüyoruz ki temeller atıldı, inşaat yükselmeye başladı. Kısa sürede tamamlanacak olan sitemizde toplam 104 iş yerimiz olacak. Bu iş yerlerinin tamamının sahibi bellidir. Yaklaşık olarak 2018'in sonuna doğru üyelerimize iş yerlerini teslim ederek, esnaf arkadaşlarımızın buraya taşınmasını sağlayacağız. Darendemize geç kalmış güzel bir yatırım kazandırıyoruz." 

Eser, sanayi sitesindeki çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini vurgulayarak, "Tamamlandığında Darendemiz için güzel bir kazanım olacak. Bu sitenin olmayacağı yönde olumsuz düşünenlere karşı üye olan arkadaşlara ve diğer elini taşın altına koyanlar ile tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Sanayi sitesi inşaatını üstlenen yüklenici firma sorumlusu Hamit Karagülle ise 8 bin 500 metrekare kapalı alanı olacak küçük sanayi sitesinin önemli bir hizmet olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Eser'e teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme