Dawnsenromlu özel çocukları misafir eti

Doğuş Spor Kulübü Bu gün farkındalık oluşturmak için Dawnsenromlu özel çocukları misafir eti.

Doğuş Spor Kulübü Bu gün farkındalık oluşturmak için Dawnsenromlu özel çocukları misafir eti. Akran zorbaliğinin artığı bu günlerde özel çocukların bu konuda eğitilmesi gerekiyor.Dogus Spor Kulubu bunu sosyal görev olarak yapmaya çalışıyor.

Bugunku etkinliğin açılış konuşmasını Doğuş  Spor kulubu başkanı Nedim Türk yaptı Türk bu faaliyetleri toplumun her kesiminin yapması gerektiğini bu çocuklara her türlü desteği vereceklerini söyledi Nedim Hocamızın kendi çocuğuna Dawnsendromlu olduğunu Spor yaparak sosyaleştiğini kendini savunmayı öğrendiğini söyledi.

Sözü Sppr Bilimleri Engeliler Bölüm başkanı Mehmet Ilkima verdi Başkanımız Doğuş Spor kulübüne teşekkür eti. Engeli çocukların bu faaliyetlere ihtiyacı olduğunu vurguladı Eğitim Bilimleri Öğretim Görevlisi Zafer Demir Hocamız bu faaliyete katılarak çocuklara ve ailelere faydalı bilgiler aktardı.

Dawnsendrom Dernek Başkanımız Nursel Vardı faliyetekatilarak bizleri onure etmiştir konuşmasında bu faaliyetlerin artırılması gerektiğini ailelerin daha çok katkıda bulunmasını söyledi.organizasyonun büyük çaba gosteren Mert Hocamıza Ahsennur Hocamıza Emir Bayansalduz teşekkür Ediyoruz Konuşmalardan sonra Özel çocuklar kendini savunma eğitimi aldılar bu öğrendikleri teknikleri gösterisini yaptılar büyük alkış aldılar bütün çocuklarımıza madalya verildi Bi firmamız bütün çocuklarımıza tişort hediye eti ikramlar yapıldı bütün katılımcılara teşekkür ediyoruz

Bakmadan Geçme