Deprem Sonrası Battalgazi'de Yeniden İnşa ve Gelişim Hamlesi
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, göreve geldiği günden bu yana deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinden enerji projelerine, sosyal alanlardan kırsal yatırımlara kadar birçok projeyi hayata geçirerek ilçenin çehresini değiştirdi.
Devam Eden ve Planlanan Projeler
Belediyenin planladığı yeni projelerle Battalgazi'nin gelecek vizyonu netleşiyor. Uçbağlar Mahallesi’nde yer alan Karayolları arazisine yapılacak 15 bin metrekarelik proje ile Yeni Millet Bahçesi, Yeni Nikâh Sarayı ve Yeni Hayır Çarşısı ilçeye kazandırılacak.
Yıldıztepe Projesi kapsamında ise şehrin farklı noktalarına dağılmış olan verici istasyonları tek merkezde toplanacak. 325 bin metrekarelik alanda restoranlar, seyir terasları ve sosyal alanların yer alacağı proje, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı destekleriyle 450 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek.
Bakmadan Geçme