DEVA Partisi Doğanyol İlçe Kongresi Yapıldı

Deva Partisi Doğanyol İlçe kongresi GMYK üyesi Prof. Dr. İbrahim Gezer, İl başkanı Onur Güneş, ilçe başkanları, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Divan teşekkülü oluştuktan sonra konuşmalar kısmında söz alan GMYK Üyesi Prof. Dr. İbrahim Gezer ülkede yönetim sorunu olduğunu ve sonuçlarının ekonomiden eğitime birçok alanda yaşandığına dikkat çekti.
Ülke genelinde ve yerelde çiftçinin, esnafın yaşadığı sorunları dile getiren ve Deva Partisi  “Afet Eylem Planı” na değinen İl Başkanı Onur Güneş geçen yıl yaşanan deprem sonrası konutların vatandaşlarla istişare edilmeden yapıldığını, konutların çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan Doğanyol halkının/vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamadığını ifade etti.
Doğanyol İlçe Başkanlığına seçilen Fikret Sekman yaptığı teşekkür konuşmasında “ ülkemiz için Deva” Partisinin umut olduğunu, yerelde halkın sorunlarının çözüleceğini, refah seviyesinin artacağına olan inancın Deva Partisine teveccühü arttırdığını ifade etti.

ASİL ÜYELER
Engin KOCABEY                                        
Yakup YILMAZ                                              
Adem SEKMAN
Hasan SEVİNÇ
Ramazan URAL
Murat ACAR
İbrahim  ÇİÇEK
Osman KARAKAYA
Mehmet PAMUK
Mustafa GÜN
 
YEDEK ÜYELER
Yücel ŞEKO
Ahmet SEKMAN
Emrah DEMİREL
Taner GÜVENİR
Hacı TURGUT

Bakmadan Geçme