Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'ne Katılım Sağladık

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın organize ettiği Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'ne Malatya Turgut Özal Üniversitesi olarak katılım sağladık.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın organize ettiği Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne Malatya Turgut Özal Üniversitesi olarak katılım sağladık. Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen programda devlet eliyle sunulan destekler, hibeler, burslar ve teşvikler hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı. 
Fuarda yer alan üniversitemizin standına katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Recep BENTLİ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan GÜNDÜZ ve Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Selim ÖZKAN’ın katılım sağladığı fuarda çeşitli tanıtımlar yapıldı.  Darende Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğretim üyeleri gözlüklerin imalat ve montajı hakkında bilgilendirmeler yaptı. Ayrıca Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. İdil Karaca Açarı’nın araştırmacı olarak yer aldığı “FMF Hastalığı Tanısı İçin Ekonomik ve Taşınabilir Biyosensör Sistemi” katılımcılara tanıtıldı. Arapgir Meslek Yüksekokulunda görev alan Öğr. Gör. Ayşe Levent tarafından Anadolu’nun motiflerini yansıtan el sanatları sergilendi. Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencileri katılımcılara tatlı ikramında bulundu. Yeşilyurt Meslek Yüksekokulu Endüstriyel Cam ve Seramik Programı’nda görevli olan Öğr. Gör. Kamuran Karaağaç tarafından seramik ve camın modern tasarımları sunuldu. 
Malatya Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı'nda düzenlenen bu etkinliğe katılan üniversitemiz Türkiye’nin ekonomik potansiyelini keşfetme ve yatırım yapma konusunda önemli bir platforma katkı sunmuş oldu.
 

Bakmadan Geçme