Doğanyol'da Yol ve Asfalt Çalışmaları 

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Doğanyol Belediyesi, ilçede yol ve üstyapı çalışmaları ile ilçe halkının ulaşımı daha rahat ve konforlu yapabilmesine katkı sunuyor.

Bu kapsamda ilçede 9 mahalleyi kapsayan grup yollarında asfaltlama çalışması yapılıyor.
Doğanyol genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede hummalı bir çalışma yürüten ekipler yolların daha konforlu olması için asfalt serimi yapmaya devam ediyor. 
Ekipler Konurtay, Poyraz, Bahramlı, Akkent, Yalınca, Ulutaş, Mezra, Yeşilköy, Gevheruşağı Mahallerinde ve asfalt serim çalışması gerçekleştiriyor. Yapılan alt yapı çalışması sonrasında ikinci kat asfalt serimi yapıldı. 
Çalışmaları yerinde takip eden Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, ilçede yol konforunu artırma adına çalışmaların yoğunlaştırılarak devam edeceğini kaydetti.
Doğanyol ilçe genelinde vatandaşların yaşam kalitesini arttırma adına her alanda çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Bay,  Özellikle yolların konforunu arttırmak için çalışmalar yapıyoruz.
Bugün itibariyle 9 mahallede çalışmalar yürütüyoruz. Buradaki çalışmalar bittiğinde diğer sıkıntılı yollarda da çalışma yapacağız. 
İlçemizdeki yol güvenliğini ve konforunu arttırmak istiyoruz.
Başta Selahattin Gürkan başkanım olmak üzere tüm Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı daire başkanlığı personeline teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bakmadan Geçme