• Haberler
  • Elazığ
  • Elazığ Belediyesi Yeşil Alanlarda Da İlaçlama Çalışması Gerçekleştiriyor

Elazığ Belediyesi Yeşil Alanlarda Da İlaçlama Çalışması Gerçekleştiriyor

Elazığ Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz dönemi yaşaması ve halk sağlığının korunması amacıyla şehir genelindeki ilaçlama çalışmalarına gece saatlerinde de devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent zararlılarına karşı mücadele çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Yıl boyu haşerelere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştiren ekipler, gece mesaisine de yoğunluk verdi.
Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, park ve bahçeler ile cadde ve orta refüjlerde yer alan yeşil alanlarda yaprak sineği, ağaç biti gibi çeşitli haşerelere yönelik ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. 
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Elazığ Belediyesi ekipleri, kent zararlılarına karşı yıl boyunca periyodik çalışmalarını sürdürmektedir. Vatandaşların rahat bir yaz dönemi yaşaması ve halk sağlığının korunması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanlarda da haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar, kent genelinde periyodik aralıklarla devam edecektir.” denildi.

Bakmadan Geçme