ESKKK Başkanlığına Ali Evren İttifakla Yeniden Başkan Seçildi

Sınırlı Sorumlu Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile girişen seçimlerde Mevcut Başkan Ali Evren Üyelerinin tamamının oyunu alarak ittifakla yeniden başkanlığı seçildi.

Sınırlı Sorumlu Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile girişen seçimlerde Mevcut Başkan Ali Evren Üyelerinin tamamının oyunu alarak ittifakla yeniden başkanlığı seçildi. Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Kapalı Spor salonunda yapılan Kongre’ye ESOB Başkanı Şevket Keskin, TESKOMB Başkanı İsmet Bayram, Halk Bankası Müdürü Hürriyet Tekin, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik, Ticaret İl Müdürü ile Esnaf Sanatkarlar Camiası, gazeteciler katıldı. Havanın soğuk ve yağışlı olmasına rağmen katılım yüksek oldu. Kongre’de Divan Başkanlığına  İsmet Bayram, Kadir MEMUR  Murat POLATLI  Mehmet ERTON seçildi. Divan heyetinin Saygı duruşu ve istiklal marşı’nın okundu.
 Kongrede  bir konuşma yapan Başkan Ali Evren “ bizler Ahi EVRAN yolundan giden esnaf  ve sanatkarlar  olarak ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanması  ezanların susmaması için her zaman devletimizin yanında olduk olmaya devam edeceğiz “ diyen Başkan Evren Hazine destekli kredileri esnaf ve sanatkarlarımıza veren başta Hükümetimize, Ticaret Bakanlığına TESKOMB Genel Merkezimize, Halk Bankasına ve emeği geçen herkese esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkür ederim.”
Divan Heyetinin diğer maddeleri okuyup oylama yapıldıktan sonra seçimlere gidildi.Tek liste ile seçime giren ESKKK Başkanı Ali Evren İttifakla yeniden Başkanlığa seçildi. İşte Başkan Evren’in yönetim kurulu listesi
Malatya Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi
Yönetim Kurulu
Asil Ve Yedek Üyelerin 4 Yıllığına Secim Listesi
Alt Evren (Baskan)
Yönetim Kurulu Asıl
1-) Ali Evren (Başkan)
2-) Şevket Keskin
3-)Ünal Ergöc
4-) Orhan Özbek
5-) Mehmet Büyükelçi
Yönetim Kurulu Yedek
1-) Mehmet Turhan (9065)
2-) Ahmet Turan Mutlu
3-) Abdullah Uğur
4-) Hasan Basri Orhan
5-) Mehmet Kaplan
Sınırlı Sorumlu
Malatya Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi
Denetim Kurulu
Asil Ve Yedek Üyelerin 4 Yıllığına Secim Listesi
Denetim Kurulu Asil
1-) Cumalı Savaş
2-) Mesut İnce
Denetim Kurulu Yedek
1-) İzzet Demirci
2-) Ümit Emre
Sınırlı Sorumlu
Malatya Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi
Bölge Birliği Temsilcisi
Asıl Ve Yedek Üyelerin 4 Yıllığına Secim Listesi
Bölge Birliği Temsilcisi Asil
1-) Alı Evren
2-) Şevket Keskin
3-) Ünal Ergoç
4-) Orhan Özbek
5-) Tevabil Polat
Bölge Birliği Temsilcisi Yedek
1-) Arif Kiras
2-) Hacı Karanfil
3-) Sahın Güzel
4-) Abuzer Seferoglu
5-) Hacı Мehmet  Çiçek

Bülten

Bakmadan Geçme