Filenin sultanları mücadeleye devam edecek

Malatya Galip Demirel Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 16. Grubu namağlup bitirerek Sultanlar Ligi için mücadele edecek olan takımın kampa girdiğini açıklayarak, 'Malatya'ya sözümüz şampiyonluktu, hayallerimiz Sultanlar Ligi idi… Deprem hayallerimizi de sarstı ancak ölmedik sözümüzden dönmedik! ' denildi.

Malatya Galip Demirel Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 16. Grubu namağlup bitirerek Sultanlar Ligi için mücadele edecek olan takımın kampa girdiğini açıklayarak, “Malatya'ya sözümüz şampiyonluktu, hayallerimiz Sultanlar Ligi idi…  Deprem hayallerimizi de sarstı ancak ölmedik sözümüzden dönmedik! “ denildi.

Malatya Galip Demirel Spor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama da, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig  16. Grubu namağlup olarak bitiren takımın Sultanlar Ligi için mücadeleye devam edeceğini duyurdu.

Malatya Galip Demirel Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun açıklaması şu şekilde; “Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminde ülke olarak büyük kayıplar yaşadık. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. 

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig  16. Grubu namağlup olarak lider bitirdik. Malatya'ya sözümüz şampiyonluktu, hayallerimiz Sultanlar Ligi idi…  Deprem hayallerimizi de sarstı ancak ölmedik sözümüzden dönmedik! 

Depremde yıkılan duvarlar arasında çıkmayı başarıp Malatya’nın umudu olmak için mücadelesini bırakmayan sporcularımız her zamanki gibi yaşamanın mücadele etmek olduğunu asla vazgeçmememizi Malatya’mıza umut ışığı olmamızı ve Depremde hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi voleybol ve ampute takımlarımızın sporcuları ve hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımız için mücadele etmemiz gerektiğini ifade edip büyük bir sorumlulukla kampa katıldılar. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız kıymetli hemşehrimiz Sayın Mehmet Akif Üstündağ her zamanki gibi voleybol ailesine yine sahip çıkarak takımımızın Ankara’da kampa alınmasını sağladı.

Hazırlıklarımızı içimiz buruk ve acılarımızı unutmadan tamamladık. Tokat'a yola çıkıyoruz. Kahramanmaraş ve Malatya kadın voleybol takımlarını Ankara'da misafir ederek hiçbir eksik bırakmadan ağırlayan Türkiye Voleybol Federasyonu'na sonsuz teşekkür ediyoruz.”

Kaynak:Kubbedagi.com

Bakmadan Geçme