Fırat Edaş 104 saha çalışanını ödüllendirdi

Doğu Anadolu Bölgesi'nde yaklaşık 2 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2022 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2022 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Abonelerine yaklaşık 38 bin kilometrekarelik sorumluluk sahasında 10 yılı aşkın süredir kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), başarılı saha çalışanlarını ödüllendirdi. Şirket tarafından düzenlenen 2022 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı’na Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şirket Müdürü Müjdat Çelik ve bölge yöneticileri katıldı.
“AFET DÖNEMİNDE GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATARAK ÇALIŞAN SAHA EKİPLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”
Kesintisiz enerji amacıyla çıktıkları yolda çalışanların sundukları desteklerle büyük yol kat ettiklerini dile getiren Fırat EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, “Gerçekleştirdiğimiz yatırımların ve bu yatırımların abonelerimize ulaşmasında gece gündüz demeksizin çalışan ve sunduğumuz hizmetin kalitesini arttıran ekip arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz. Özellikle bölgemizde yaşanan deprem felaketi ile birlikte sunduğumuz kesintisiz enerji arzı ile bir kez daha anladık ki bu yolu çok güçlü bir ekiple yürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de ekip arkadaşlarımız ile birlikte abonelerimize sunduğumuz hizmeti arttıracağımız gibi, gerçekleştireceğimiz yeni yatırımlara da her geçen gün yenisini ekleyeceğiz.” Dedi.
Çalışanların sağlıklarının, güvenliklerinin ve mutluluklarının birçok konudan önde geldiğini dile getiren Kandemir, “Müşteri memnuniyetini öncelikli hedef olarak belirleyen ekiplerimiz, bölgede yaşayan vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek için İSG yönetmeliğine uygun biçimde, yenilenen ve gelişen teknolojiyi sürece dahil ederek var gücüyle çalışıyor. Şirket olarak özverili çalışmaları takdir etmek, ekip arkadaşlarımızın fiziksel, sosyal, duygusal motivasyonunu yüksek tutmak en büyük önceliğimiz. Son yıllarda yükselişe geçen başarı grafiğimizin mimarı olan tüm saha çalışanlarımızı tebrik ediyoruz. Çalışanlarımızın iş güvenliği ve sağlığı bizim için son derece önemli. Bundan dolayı iş sağlığı ve güvenliği konusunda da yatırımlarımız sürekli olarak devam ediyor. İnsan odaklı çalışmayı geçmişte olduğu gibi ilerleyen dönemlerde de sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme