Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü 7 de 7 Yaptı

Profesyonel Voleybol Kadınlar 2.lig 16. Grupta mücadele eden Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü, deplasmanda, Muş Yurdum Sporu 2-3'lük skorla mağlup etmesini bildi.

Profesyonel Voleybol Kadınlar 2.lig 16. Grupta mücadele eden Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü, deplasmanda, Muş Yurdum Sporu 2-3'lük skorla mağlup etmesini bildi.

Baştan sona büyük çekişme içinde geçen, bir anlamda grup liderliği maçı da sayılan karşılaşmada, Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü büyük heyecana sahne olan 1.seti 27-29 kazanırken  2.seti 27-25 kaybetti. 3. Sette de rakibinin oyununa izin veren ekibimiz bu seti 25-19 kaybetti. 4.sette tekrar kendi oyununu sahaya yansıtan ekibimiz, seti 18-25 alarak maçı tie-break setine taşıdı. Yine büyük çekişme içinde geçen Tie-break setini 16-14  kazanan temsilcimiz, 3-2 biten set sonuçları ile maçı kazanmasını bildi. Malatya'nın Sultanları zorlu geçen mücadele sonunda bu galibiyetle 1. Lig hedefiyle başladığı sezonda, Play-Off'a kalma yolunda büyük avantaj elde etti. Maçı Kulüp yöneticileri de tribünde izlerken, çekişmeli geçen maç sonrası Kulüp Başkanı Hamit Kapan, As Başkan Osman Gönültaş ve kulüp yöneticileri, sporcular ve teknik heyetle birlikte galibiyeti doyasıya kutladı. Malatyamızı temsil ettiklerinin bilincinde ve gururunda olduklarını dile getiren Kulüp yöneticileri, her zaman destek olan Malatyalı firma ve kişilere de teşekkürlerini dile getirdiler.Vali Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü 27/11/2022 Pazar günü saat 15:00'da Tecde Kapalı Spor Salonunda oynanacak olan Van Büyükşehir Belediye Maçına tüm Malatyalıları beklediklerini de sözlerine eklediler.

Bülten

Bakmadan Geçme