• Haberler
  • Siyaset
  • Genel Başkanı İrfan Uzun, Filistin'deki Saldırıları Kınadı

Genel Başkanı İrfan Uzun, Filistin'deki Saldırıları Kınadı

Adalet Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı İrfan Uzun, Filistin'de yaşanan trajik olaylar üzerine bir açıklama yaparak, yaşanan saldırıları şiddetle kınadı. Uzun, olayları 'insanlık adına utanç verici' olarak nitelendirdi ve uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırdı.

Adalet Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı İrfan Uzun, Filistin'de yaşanan trajik olaylar üzerine bir açıklama yaparak, yaşanan saldırıları şiddetle kınadı. Uzun, olayları "insanlık adına utanç verici" olarak nitelendirdi ve uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırdı.

Genel Başkan Uzun, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bugün, yüreklerimiz Filistin'de yaşanan trajik olaylar karşısında kan ağlıyor. Sivil halkın üzerine düşen bombalar nedeniyle bebekler, çocuklar, kadınlar ve yaşlılar hayatını kaybediyor. Bu vahşeti sona erdirmek ve Filistin halkının maruz kaldığı zulmü durdurmak için uluslararası toplumun derhal harekete geçmesi gerekiyor."

İrfan Uzun, İsrail’in saldırılarının son bulması ve Filistin halkının haklarına saygı gösterilmesi çağrısında bulundu. "Türkiye olarak, insan haklarına saygılı bir ülke olarak, Filistin halkının yanındayız. Bu katliamı protesto ediyor, Filistinli kardeşlerimize desteğimizi sunuyoruz. Dualarımız, masumların acısıyla yanıp kavrulan Filistin halkı içindir," dedi.

Uzun, sözlerini şöyle tamamladı: "Rabb’im, zalimleri kahru perişan eylesin ve masumların acısını dindirsin. Adalet ve barışın hakim olduğu bir dünya dileğiyle…"

Bakmadan Geçme