İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin ziyaretlerine devam ediyor

2023 Seçimlerinde İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin ziyaret kapsamında. İYİ Parti Pütürge ilçe Başkanı Ramazan Karakaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

2023 Seçimlerinde İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin ziyaret kapsamında. İYİ Parti Pütürge ilçe Başkanı Ramazan Karakaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
2023 Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin ziyaret kapsamında açıklamalarda bulundu. Şahin, “Devletin karşısında büyükşehir belediye başkanlığının MEGTAŞ şirketinden bir TL ucuza tek parça ekmek alabilmek için verilen sıra mücadelesi ile milyonluk yatlarda, katlarda ve de gemiciklerde gezenlerin seçimi olacaktır” dedi. 
“Bütün Arkadaşlarımızın Ve Teşkilatlarımızın Her Daim Sahadayız”
İYİ Parti kadrolarının tamamıyla birlik olduğunu ve daima sahada aktif olduklarına vurgu yapan Şahin, “Bugünkü ziyaretlerimiz kapsamında değerli dostum ve abim olan Ramazan başkanımla bir araya geldik. Kendisiyle Malatya ve Pütürge üzerine istişarelerde bulunduk. Milletvekili aday adaylığımı açıkladığım günden itibaren ziyaretlerim devam etmekte ve bu kapsamda Ramazan başkanımı ve yönetim kurulu arkadaşlarını da ziyaret etmiş bulunuyoruz. Kendilerine bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum 2023 seçimlerine girerken Pütürge’mizden, Darende’mize, Doğanyol’dan, Hekimhan’a kadar bütün arkadaşlarımızın ve teşkilatlarımızın seferber olduklarını görmekteyiz. Her daim sahadayız. Sayın il başkanımız koordinatörlüğünde Milletvekili Aday Adayı olmayı düşünen arkadaşlarımız da çarşı merkezlerinde gezerek çalışmalarına devam etmekteler” dedi.

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin; ‘2023 seçimleri karneyle evine üç parça et götürenlerle, milyonluk arabalarda pudra şekeri çekenlerin seçimidir.’
2023 seçimlerinin ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşla babasına güvenenlerin seçimi olduğuna vurgu yapan Şahin, “2023 seçimleri Genel Başkanımız Meral Akşener’in de söylediği gibi ‘2023 seçimleri karneyle evine üç parça et götürenlerle, milyonluk arabalarda pudra şekeri çekenlerin seçimidir. Babasından aldığı güçle devlet erkânının karşısında tespih çekerek hürmet edip devleti selamlayanların seçimidir. Devletin karşısında büyükşehir belediye başkanlığının MEGTAŞ şirketinden bir TL ucuza tek parça ekmek alabilmek için verilen sıra mücadelesi ile milyonluk yatlarda, katlarda ve de gemiciklerde gezenlerin seçimi olacaktır.’” Şeklinde konuştu.

“Malatyalı hemşerilerimize canı gönülden inanıyoruz”
Malatyalıların mevcut durumdan rahatsız olduklarını ve seçimlerde bunun sandığa yansıyacağı noktasında inançlı olduklarını dile getiren Şahin, “Malatyalı hemşerilerimiz de bu durumun farkındadırlar. Sahaya indiğimizde görmüş olduğumuz atmosfer bize gösteriyor ki artık milletimiz bunlara bir dur diyeceklerdir. Bizler milletimize canı gönülden inanıyoruz. Değerli ve kıymetli hemşerilerime buradan tekrardan sesleniyorum. 2023 seçimlerini iyi ve cesurlar ailesi olarak bizleri deneyerek, oy vererek genel başkanımızı başbakan yapma yolunda bizlerle hareket etmelerini ve mücadelemize destek olmaları temennisinde bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin’e teşekkür eden İYİ Parti Pütürge ilçe başkanı Ramazan Karakaya, “Çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Allah yolunu daima açık etsin” dedi.

Bakmadan Geçme