İYİ Partili Göçmez 'Malatya'mızda İşsiz Genç Bırakmayacağız'

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez 'Malatya'yı ayağa kaldırmak çok kolay ve mümkün' dedi

İYİ Partili Göçmez “Malatya’mızda İşsiz Genç Bırakmayacağız”
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Malatya’yı ayağa kaldırmak çok kolay ve mümkün” dedi
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez ve Menije Nur Özcan beraberlerinde Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Altun ile birlikte Tandoğan Mahallesi Çadır Kent ve Beydağı Teknokent Konteyner Kenti ziyaret etti.
Beydağı Teknokent Konteyner Kent ziyaretinde vatandaşlarla tek tek konuşan İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Malatya’yı ayağa kaldırmak çok kolay. İYİ Parti iktidarında deprem yaralarını çok hızlı bir şekilde saracağız. Bu siyaseti bunlar yapıyorlarsa ben daha iyisini yapacağım. İYİ Parti iktidarında Malatyamızda işsiz genç bırakmayacağız ve 25 – 30 bin kişilik istihdam oluşturacağız. Gençler olmazsa bizler başaramayız. Malatya’nın geleceği sizlersiniz, bizleriz, beraber başaracağız.” dedi.
Tandoğan Mahallesi Çadır Kent ziyaretinde çadırları tek tek dolaşan ve sıkmadık el bırakmayan Göçmez “Allah nasip ederse evlerinizi tek tek inşa edip sizlere teslim edeceğiz hiçbir ücrette almayacağız, kiracı iseniz de kira öder gibi yeni konutlar sizlere teslim edeceğiz İYİ Parti iktidarı bunun için geliyor. Yeni düzen getireceğiz. Başkanlık sistemine geçtiğimiz 2018 den beri hangi gün yüzümüz güldü?” diye sordu.
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmes, TBMM’nin 103. açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada “1920’den 2023’e uzanan inancımız ve kararlılığımızla milletimiz, bir kez daha kendi iradesine sahip çıkacak ve hep birlikte tarih yazacak. Güneşin aydınlığını tüm yurda dağıtacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Bakmadan Geçme