Kahta ESKK Başkanı Saray'a Başkan Evren'den Ahilik Kalemi

Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Saray ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren'i makamında ziyaret etti.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ali Evren ziyaret anısına “ Ahilik Kalemini Adıyaman Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Ahmet Saray’a takdim etti.

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren” Adıyaman Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Sayın Ahmet Saray ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Esnaf Camiasının her zaman yanında olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri yetkilileri ile sık, sık istişareler yaparak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuruz.

Adıyaman Kahta ilçesinde kooperatif kredilerinde esnaflarımıza her türlü kolaylığı sağlayan Kardeşim Ahmet Saray’ın yapmış olduğu bu nazik ziyaretten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Esnaflarımızın daha rahat işlerini büyütebilmesi, Borçlarını ödeyebilmesi, Ülkemize ve kendi yöresine Ekonomik olarak daha fazla Katma Değer katması için müjde olarak Esnafımıza Can suyu olarak verilen Kredilerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Esnaflarımız adına da teşekkür ediyorum.”

Ziyaret esnasında Çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapılırken Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren “ Ahilik Kalemi’ni “ Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Saray’a Başarılı çalışmalarını devam ettirmesi için günün anısına takdim etti.
 

Kayhan İNCEOĞLU Malatya Derin Haber

Bakmadan Geçme