Koçak'tan Başkan Ali Evren'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ankara Pütürgeliler Dayanışma Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak, yapılan kongre ile yeniden başkanlığına seçilen ESKKK Başkanı Ali Evren'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Ankara Pütürgeliler Dayanışma Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak, yapılan kongre ile yeniden başkanlığına seçilen ESKKK Başkanı Ali Evren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara Pütürgeliler Dayanışma Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak, Eğitimci-Yazar Ayşegül Coşkun, Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta, Derin Haber imtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu Başkan Ali Evren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, Başkan Koçak Ziyarette yaptığı konuşmasında“ Sayın Başkanım yeniden seçilmenizden dolayı Allah Hayırlı etsin. Yıllardır bu camianın içindesiniz ve herkese yardım eli uzatan görevini en iyi şekilde yapan, yardımseverliğinizle, insanlığınızla sizleri her zaman takdir ediyoruz. İnşallah yeni dönemde sağlıklı başarılı nice çalışmalar yapmak nasip olur. Tekrar hayırlı olsun.” 

Olağan Genel Kurul ile ittifakla yeniden Başkanlığa seçilen ESKKK Başkanı Ali Evren ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “ Çok değerli Güzin Koçak başkanımız ile yine yıllardır siyasetle iç içe olmuş eğitimci Ayşegül Coşkun ve Malatya’mızın değerli iki gazetecisinin yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim.

Ben dün nasıl hizmet ediyorsam Allah sağlık sıhhat verdiği sürece aynı hizmeti devam edeceğim. Esnaf Arkadaşlarımızın her türlü sorunlarında yanlarında oldum olmaya da devam edeceğim. Ziyaret için çok teşekkür ederim “ dedi.

Kayhan İNCEOĞLU Malatya Derin Haber

Bakmadan Geçme