Konteyner ve Çadır Kentlerde Ramazan Bayramı Kutlandı. 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki deprem nedeniyle vatandaşlar buruk bir şekilde bayram sevinci yaşıyorlar.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki deprem nedeniyle vatandaşlar buruk bir şekilde bayram sevinci yaşıyorlar.
Vali Hulusi Şahin de bayramda çadır kent ve konteyner kentlerde yaşamını sürdüren vatandaşlarla beraber Ramazan Bayramını kutladı.
Sabah bayram namazını Elemendik Konteyner kentte kılan Vali Şahin, bayram namazının ardından orada yaşayan vatandaşlarla bayramlaştı. Devlet-millet el ele vererek bu zorlukların üstesinden geleceğimizi söyleyen Vali Şahin; “Hep birlikte bu zorlukları aşarak daha güzel daha umutlu bayramlar yaşayacağız” dedi.
Şehitliği ziyaret eden Vali Hulusi Şahin, şehitlerimize dua ederek şehitlerimizin mezarlarına karanfil bıraktı. Akabinde 6 Şubat'taki depremde vefat eden vatandaşlarımızın mezarlarını da ziyaret eden Vali Hulusi Şahin burada ailelerin acısını paylaştı.
Ardından Maşti 1- 2 çadır kentleri, Bostanbaşı Rönesans Konteyner Kent ve Kayısı Araştırma Çadır kenti ziyaret eden Vali Hulusi Şahin hem vatandaşların bayramını kutladı hem de çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Gidilen çadır ve konteyner kentlerde sorumlulardan bilgiler alan ve vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Vali Şahin, eksiklerin giderilmesi ve sorunların çözümlenmesi için ilgililere talimatlar verdi.
İçişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatıyla 81 il valisi bu bayramı deprem bölgesindeki vatandaşlarla geçirdi. İlimizdeki çadır ve konteyner kentlerde; Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Kars Valisi Türker Öksüz, Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Van Valisi Dr. Ozan Balcı ve Konya Eski Valisi Cüneyt Orhan Toprak, vatandaşlarla bayramlaşarak çeşitli hediyeler dağıttılar.

Bakmadan Geçme