Madeni Eşya Odası Üyeleriyle İftarda Buluştu

Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası ramazan ayında geleneksel hale getirdikleri iftar programında üyeleriyle bir araya geldi.

Derya düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programına MESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, Flaş haber dergisi ve sitesi imtiyaz sahibi Remzi Hayta,  odaya kayıtlı üyeler ve misafirler katıldı. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı iftar programında Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı İzzet Demirci ve yönetim kurulu üyeleri gelenleri kapıda karşıladı.
İftar öncesi bir konuşma gerçekleştiren başkan İzzet Demirci " Bu yılda Rahmet ve Bereket ayında geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Biz büyük bir aileyiz. Esnaf kardeşlerimizle birlik beraberlik içerisinde yönetimimizle birlikte çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu gün burada bizleri yalnız bırakmayıp gelmeniz ve buradaki birlik beraberliğimiz dün olduğu gibi bu günde devam edecektir. Hepiniz hoş geldiniz. "
MESOB Başkanı Şevket Keskin ise esnaf kardeşlerimizle iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Dünyanın birlik ve beraberliği ihtiyacı olduğu kadar ülkemizin de birlik ve beraberliği ihtilacı var. Allah'tan bu birlik ve beraberliğimizin bozulmamasını diliyorum.
Biz birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek üzerimizde ne kadar oyun oynanmak istenirse istensin tutmaz. Bu gün sizlerle birlikte iftarımızı açıyoruz. İzzet başkan gerçekten sizler için yönetimiyle birlikte büyük özverili çalışmalar yapıyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum."
Konuşmanın ardından Yapılan dua ve sohbet ile okunan ezandan sonra gelen misafirler oruçlarını açtılar.

Bakmadan Geçme