MAGİNDER Başkanı Salih Karademir'den 10 Kasım Mesajı
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.
Başkan Karademir mesajında, Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, rahmet ve minnetle andığını belirtti. Karademir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz. Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı Cumhuriyet ve değerleri, milletimizin en büyük kazanımıdır. Biz iş insanları olarak, onun gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerlemek ve ülkemizin ekonomik gücünü artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”
Karademir, Atatürk’ün fikirlerinin ve hedeflerinin her daim yol gösterici olduğuna dikkat çekerek, “Onun ilke ve devrimleri, bağımsızlık ve milli egemenlik anlayışı bizlere daima rehber olacaktır.” dedi.
MAGİNDER Başkanı Karademir, mesajının sonunda tüm vatandaşları Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyet’e sahip çıkmaya ve onun gösterdiği yolda birlik içinde ilerlemeye davet etti.