Malatya Mutluluğa Uçtu

Malatya Altın Kayısı Sanat Topluluğu tarafından ''Mutluluğa Uçuş'' adlı Stand-Up Ve Kum Sanatı gösterisi düzenledi, seyircilerden tam not aldı.

Malatya Altın Kayısı Sanat Topluluğu tarafından ‘’Mutluluğa Uçuş’’ adlı Stand-Up Ve Kum Sanatı gösterisi düzenledi, seyircilerden tam not aldı.

MUTLULUĞA UÇUŞ İLGİ GÖRDÜ
Tiyatro oyuncusu ve yönetmen Altın Kayısı Sanat Topluluğu Kurucu Başkanı İbrahim Şahin Uyumaz Basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Malatya Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim merkezinde Altın Sanat topluluğu olarak Mutluluğa Uçuş adlı Stand-Up ve Kum Sanatı etkinliği düzenliyoruz, Malatyalı Sanatseverler teşekkür ediyorum. Bizim Mutlu günümüzde yalnız bırakmadılar dedi.
KÜÇÜK YAŞTAN BERİ HAYAL ETTİĞİM MESLEĞİMİ İCRA ETMEKTEN DOLAYI MUTLU OLDUĞUNU
ifade eden Uyumaz Malatyalı sanatseverlere teşekkür ediyorum.’ Mutluluğa Uçuş’’ adlı Stand-Up Ve Kum Sanatı gösterisi izlemek için il Dışından gelen ve hatta Avrupa’dan gelen misafirlerimiz oldu,  Mutluluğa Uçuş Adlı gösterimizden sonra olumlu mesajlar aldım. Bize destek veren tüm arkadaşlarıma ve Ekibime siz değerli basın mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
Mutluluğa Uçuş’’ adlı Stand-Up ve Kum Sanatı gösterisi sanatseverleri kahkaha doğdu, oyun esnasında Sanatseverler gülme krizine girdi.
Program sonrası sanatseverler Hatıra Fotoğrafı çektiren Yönetmen Uyumaz SMA TİP-1 Hastası Alparslan Türk için Gönüllü olduğunu açıklayan Tiyatro oyuncusu ve yönetmen İbrahim Şahin Uyumaz Sanatseverlerden destek istedi. En kısa zamanda SMA TİP-1 Küçük Kardeşimiz için Malatya’da dev organizasyon yapacaklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme