Malatya nın Sultanları dan Malatya Valisine Ziyaret

TVF Profesyonel Kadınlar 2. Lig 16. Grupta mücadele eden, Galip Demirel Spor Kulübü yönetici ve sporcuları Malatya Valisi Sayın Hulusi ŞAHİN'i ziyaret etti.

TVF Profesyonel Kadınlar 2. Lig 16. Grupta mücadele eden, Galip Demirel Spor Kulübü yönetici ve sporcuları Malatya Valisi Sayın Hulusi ŞAHİN’i ziyaret etti.

Takımın kuruluşu ve ileriye dönük hedeflerinin istişare edildiği ziyaret sonrası, Malatya Valisi Sayın Hulusi ŞAHİN, Malatya’da ilk defa bir kadın voleybol takımının profesyonel ligde mücadele etmesinin önemine vurgu yaptı. Ortaya konan hedef noktasında yönetimi ve takımı tebrik eden Vali Hulusi ŞAHİN, tüm Malatya’nın takıma sahip çıkması noktasında vurgu yaparken, kendilerinin de her konuda takımın yanında olacağını söylediler. Galip Demirel Spor Kulübü Başkanı Hamit KAPAN ve sporcular da Vali Hulusi ŞAHİN’e ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, desteklerinden dolayı teşekkürlerini ifade ettiler. Voleybol Federasyon Başkan Malatya nın Sultanları ın antrenmanını Ziyaret etti.

Galip Demirel Spor Kulübünün öğleden sonra ki Tecde Spor Salonunda yapılan antrenmanını ise Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Sayın Akif ÜSTÜNDAĞ ile As Başkan Ahmet GÖKSU tarafından ziyaret edildi. Kulüp yöneticileri ile birlikte antrenmanı izleyen Akif ÜSTÜNDAĞ, antrenman sonrası, kulüp yöneticileri ve sporcularına başarı temennisinde bulunarak, her zaman yanlarında olduklarını belirtip, Malatya’nın kadınlar voleybolda tek profesyonel takımı olan Galip Demirel Spor Kulübüne tüm şehrin sahip çıkması temennisinde bulundular. Kulüp başkanı Hamit KAPAN ile takım kaptanı Berna APA, antrenmanlarını ziyaretinden ve verdikleri desteklerinden dolayı, Sayın Akif ÜSTÜNDAĞ'a ve Ahmet GÖKSU’ya, teşekkür ederken, Malatya voleybolu adına en iyisini yapmak için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirtip, Galip Demirel Spor Kulübünü kesinlikle bir üst lige çıkaracaklarını söylediler.

Bakmadan Geçme