• Haberler
  • Sağlık
  • Meşhur dondurmacı ve lokmacı İlhan Usta ,elini dondurma makinesine kaptırdı

Meşhur dondurmacı ve lokmacı İlhan Usta ,elini dondurma makinesine kaptırdı

Malatya'nın tanınan ismi dondurmacı ve lokmacı İlhan Usta,bir anlık dalgınlıkla elini dondurma makinesine kaptırdı. Üç parmağı kopan İlhan Usta,hastaneye kaldırıldı.

Malatya’nın tanınan ismi dondurmacı ve lokmacı İlhan Usta,bir anlık dalgınlıkla elini dondurma makinesine kaptırdı. Üç parmağı kopan İlhan Usta,hastaneye kaldırıldı.
Dondurma makinesini temizlerken elini kaptıran İlhan Usta “ Yıllardır bu işi yapıyorum ve bir çok kişiye de eğitim veriyorum. Eğitim verirken herkesi bu konuda da uyarıyordum,dikkatli olmaları gerektiğini söylüyordum. Başıma geldi. Nasıl olduğunu bilmiyorum, dondurma makinesini temizliyordum,elimde sünger vardı.Artık süngeri mi kaptı bilmiyorum ama,baktım bir anda elimi kaptı,acı içinde kaldım” dedi.
Üç parmağı kopan İlhan Usta’nın iki parmağı yerine dikilirken ,bir parmağının bulunamadığından yerine dikilemedi. Malatya Turgut Özal eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden İlhan Usta, depremde işyerinin yıkıldığını,büyük sıkıntılar çektiğini söylerken “ Bu gelen de Allah’tan. Şikayetimiz yok,başımıza geleceği varmış,geldi. İnşaallah en kısa zamanda sağlığımıza kavuşur yine işimizin başına geçeriz “ diyerek,herkesten dua talep etti.

Bakmadan Geçme