MHP'den Selahattin Gürkan'a Açık Destek

MATİM İş Merkezi'nin atıl halden kurtarılarak depremde mağdur olan 200 esnafa işyeri olarak yeniden düzenlenmesi nedeniyle açılış töreni düzenlendi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MHP'den Selahattin Gürkan'a Açık Destek

MATİM İş Merkezi’nin atıl halden kurtarılarak depremde mağdur olan 200 esnafa işyeri olarak yeniden düzenlenmesi nedeniyle açılış töreni düzenlendi.

MATİM İş Merkezi’nin atıl halden kurtarılarak depremde mağdur olan 200 esnafa işyeri olarak yeniden düzenlenmesi nedeniyle açılış törenine katılan ve açılış öncesi kısa bir konuşma yapan MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök şu ifadelere yer verdi; “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” 6 Şubat depremlerinin olduğu günden itibaren vatandaşlarımızın barınma ve beslenme noktasında, esnaflarımızın ticari anlamda faaliyetlerini devam ettirme noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan Başkanımızın çalışmalarına şahidiz.

Başkan Gök, Sayın Başkanımızın sonuna kadar destekçisiyiz ve yanındayız. Hiçbir zaman bakar kör olmadık geldiğiniz süreç içerisinde bulunduğunuz tüm olumsuzluklara rağmen pandemi devamında ekonomik kriz ve akabinde 6 Şubat depremi. Bu süreç içerisinde yapmış olduğunuz çalışmalara şahidiz.

Gerek Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Buğday Pazarı ile alt yapı ve üst yapı olsun sayamayacağımız birçok çalışmaya şahidiz. Cumhur ittifakının bir paydaşı olarak sonuna kadar sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sayın Başkanım siz bir sefere niyetlenmişsiniz “SEFER SİZİN OLSUN ZAFER ALLAH’IN OLSUN” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme