Murat Yaşılak'a Oda Başkanlığına Aday Ol Baskısı!

Malatya Berberler ve Kuaförler odası başkanlığına Malatya'nın önemli Esnaflarından Murat Yaşılak'a bu dönemde aday olması için Berber ve Kuaförler camiasından önemli baskı ve destek geliyor.

Malatya Berberler ve Kuaförler odası başkanlığına Malatya'nın önemli Esnaflarından Murat Yaşılak'a bu dönemde aday olması için Berber ve Kuaförler camiasından önemli baskı ve destek geliyor.
1989 yılından beri Malatya'da Berber ve Kuaförler esnaf camiasında önemli bir isme sahip olan herkesin takdir ettiği Murat Yaşılak " aday ol " Baskısına daha fazla direnemeyerek önümüzdeki seçimlerde şimdiden Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı.
Uzun yıllar Malatya Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığı yapan Eski, Recep Filinte'nin de yönetiminde büyük hizmetler gerçekleştiren ve son olarak Mevcut Berberler ve Kuaförler Odası yönetiminde güzel çalışmalara imza atarak berber ve kuaförlerin her  zaman sesi olan Murat Yaşılak Mevcut Oda Yönetim Kurulu Üyeliğinden de adaylığından dolayı istifa ettiğini sosyal medya hesabından kamuoyuna duyurdu.
Adaylığını açıklamasıyla birlikte Berberler ve Kuaförler esnaf camiasında büyük heyecan uyandıran Murat Yaşılak'ın adaylığı kamuoyunda olumlu olarak memnuniyetle karşılanırken Berberler ve Kuaförler Odasında Taze kan ve heyecan olacağını savunanlar her geçen gün artmaya devam ediyor.
Başkan adayı Murat Yaşılak deneyim ve tecrübelerini meslektaşlarının daha iyi şartlarda daha güzel imkanlarla ben değil biz anlayışıyla sürdürülmesinin anlayışıyla yola çıktığını belirterek" 1989 tarihinde itibaren yapmış olduğum mesleğimin bana kazandırmış olduğu kariyerimde benim gibi olan meslektaşlarıma daha iyi hizmet verebilmek amacıyla başkanlık aday adaylığımı açıkladım.
Şu anki mevcut olan oda başkanı Sayın Ramazan Toptaş ile birlikte yürüdüğümüz 7 yıl Başkan vekillik görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Meslektaşlarımdan gelen yoğun istek ve talep üzerine bu kutlu yolda meslektaşlarımızla birlikte Berberler ve Kuaförler Odamızı hak ettiği konuma getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Biz büyük bir aileyiz. Özellikle Pandemi döneminde zor bir dönemden geçen meslektaşlarımızın daha iyi imkan ve olanakları oda olarak seferber ederek sorunlarına, sıkıntılarına merhem olmak için yola çıktık. İstişarelere önem veren bir anlayışla tüm meslektaşlarımızla bu yolu yürüyeceğiz. "

Haber Merkezi
Yorumlar 1
Kuaför 14 Mart 2021 21:57

Hayırlı uğurlu olsun inşallah maşallah. Çok saygıdeğer bir olarak tanıyorum kendilerini ve görevini her anlamda özverili yapacağına inanıyorum. Kuaför camiasına şimdiden hayırlı uğurlu olsun yeni başkanları.. Eminim harika proje lerle yeni döneme adını yazıcak helede bu pandemiden sıkıntı yaşayan biz kuaför ve berberlerin nefes alacak işlere imza atacağına hiç şüphem yoktur bizlere CANSUYU OLMAYA GELİYOR SYN MURAT YEŞİLAK BEYFENDİ..

Bakmadan Geçme