• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Duman: ''Öğretmenlik Bir Güne Sığmayacak Kadar Mukaddes Bir Görevdir''

Başkan Duman: ''Öğretmenlik Bir Güne Sığmayacak Kadar Mukaddes Bir Görevdir''

Büyük Birlik Partisi, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle yayımladığı mesajda öğretmenlerin ekonomik ve mesleki sorunlarına dikkat çekerek, şehit öğretmenleri rahmetle andı.

Büyük Birlik Partisi, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle yayımladığı mesajda öğretmenlerin ekonomik ve mesleki sorunlarına dikkat çekerek, şehit öğretmenleri rahmetle andı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Büyük Birlik Partisi (BBP), milletin geleceğini ilim ve irfanla inşa eden tüm öğretmenleri hürmet ve muhabbetle selamladı. Açıklamada, öğretmenliğin bir güne sığmayacak kadar mukaddes bir görev olduğuna vurgu yapıldı.

Öğretmenlerin değerinin yalnızca bir gün değil, yılın her günü bilinmesi gerektiğinin altı çizilen mesajda, terör örgütlerinin saldırıları sonucu şehit olan tüm öğretmenler rahmetle yad edildi. Özellikle Şenay Aybüke Yalçın’ın ismi anılarak, “Aybüke öğretmenimizin ve nice şehitlerimizin aziz hatırası milletimizin yüreğinde yaşamaya devam edecektir” denildi.

Açıklamada eğitim camiasının yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunlara dikkat çekilerek, öğretmenlerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve mesleki itibarlarının korunmasının toplumun ortak beklentisi olduğu ifade edildi. Bu yönde atılacak her olumlu adımın milletin geleceğine yapılmış bir yatırım olacağı kaydedildi.

BBP olarak öğretmenlerin emeğini ve fedakârlığını her zaman baş tacı ettiklerini belirten parti yönetimi, “Öğretmenlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” mesajı verdi.

Mesaj, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün kutlanması ve şehit öğretmenlerin rahmet ve minnetle anılması dilekleriyle sona erdi.

Bakmadan Geçme

Malatya Çağdaş Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0 532 155 92 03
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!