• Haberler
  • Spor
  • Orduzuspor U 12 Futbol Takımından Herkesi Duygulandıran Anlamlı Görüntü..

Orduzuspor U 12 Futbol Takımından Herkesi Duygulandıran Anlamlı Görüntü..

Malatya U 12 Amatör küme gençler maçı bugün oynanan Sanayispor Orduzuspor karşılaşmasında genç futbolcuların Filistin'de yaşanan hadiselerden dolayı israili protesto ederek Filistin'e destek amacıyla bayrak açtılar konuyla ilgili kulüpden ve ailelerden duygularını dile getirdi.

Malatya U 12 Amatör küme gençler maçı bugün oynanan Sanayispor Orduzuspor karşılaşmasında genç futbolcuların Filistin'de yaşanan hadiselerden dolayı israili protesto ederek  Filistin'e destek amacıyla bayrak açtılar konuyla ilgili kulüpden ve ailelerden duygularını dile getirdi.
01.06.2024 tarihinde U 12 liginde son maçımızda Malatya sanayi spor ile karşılaştık. 
Sporcu kardeşlerimizi ve bizi yalnız bırakmayan velilerimize çok teşekkür ediyoruz. 
Orduzuspor olarak bir farkındalık yapmak ve acısını yüreğimizde hissettiğimiz Filistinli kardeşlerimizi anmak ve onların yalnız olmadığını dile getirmek adına Filistin bayrağını hem maç esnasında hemde maç sonunda açarak onların yanında olduğumuzu duyurmaya çalıştık. 
Sporcularımınız dilinden Özgür Filistin söylemi bizleri çok duygulandırdı ve maçı izleyen herkes tarafından destek gördük.
 Orduzu spor olarak sporcularımızı kutluyoruz. 
Anlamlı, ama çok anlamlı olan davranışlarından dolayı hepsine teşekkür ediyoruz. 
Temiz dünya temiz kalpler çocuklarımızla olacaktır inşallah. Geleceğe umutla bakmamıza vesile olan, Müsabakalara Katılım sağlayan tüm takımlarımızın sporcularına ve yöneticilerine teşekkür ederiz.
 

Bakmadan Geçme