Polislerden el ele güvenli geleceğe projesi
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ile Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliğinde görevli polisler, 'el ele güveli geleceğe' projesi kapsamında İnönü Üniversitesinde stant açarak öğrencileri bilinçlendirdi.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ile Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliği’nde görevli polisler, ’el ele güveli geleceğe’ projesi kapsamında İnönü Üniversitesi’nde stant açarak öğrencileri bilinçlendirdi.
Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliği ile TEM’e bağlı görevli polisler ’el ele güveli geleceğe’ projesi kapsamında İnönü Üniversitesi’nde stant açtı. Yaklaşık 10 bin öğrencinin ziyaret ettiği stantta polisler bilgilendirici broşürler dağıttı.
Standı ziyaret eden öğrencilere, görevliler tarafından not defteri, kalem ve kitap ayracı hediye edildi.
-
Malatya Haber
-
Malatya Haberleri
-
Malatya Güncel Haber
-
Malatya Son Dakika Haber
-
Yeni Malatyaspor
-
Malatya Cagdas Haber
Bakmadan Geçme

