Pütürge'ye kilit parke taşı döşeniyor

Malatya'nın Pütürge ilçesinde mahalle yollarına kilit parke taşı döşenerek, daha rahat ulaşım sağlanıyor.

Malatya’nın Pütürge ilçesinde mahalle yollarına kilit parke taşı döşenerek, daha rahat ulaşım sağlanıyor.
Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, mahalle ziyaretleri çerçevesinde kilit parke taşı döşenecek mahallelerde inceleme yaptı. Başkan Sülük,  Çığrlı, Tatlıcak, Yediyol ve Aktarla mahallelerinde başlayacak kilit parke taşı döşenmesi öncesi çalışmaların yapılacağı alanda incelemeler yaparak, ihaleyi alan yüklenici firmaya yer teslimini gerçekleştirdi. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Sülük, kilit parke taşının biran önce döşenmesi talimatını verdi.
Daha sonra Hüsükuşağı bölgesine geçen Başkan Sülük, Hüsükuşağı cem evinde Gündeğer, Karşıyaka ve Bölükkaya mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.
Başkan Sülük yaptığı açıklamada, vatandaşlara hizmet için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, imkanları da zorlayarak vatandaşların taleplerini yerine getirme çabası içerisinde olduklarını vurguladı.
Mahalle Muhtarları da Başkan Sülük’e teşekkür ederek, özellikle yazın tozdan kışın ise çamurdan yollarının kurtarılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bakmadan Geçme