Süper Lig'de İlk Hafta Hakemleri Açıklandı
2025-2026 sezonunun ilk haftasında Trendyol Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in maçları Avrupa karşılaşmaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
Trendyol Süper Lig'in 2025-2026 sezonu başlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), ligin ilk haftasında görev alacak hakemleri duyurdu.
Avrupa kupalarında mücadele edecek takımların yoğun fikstürü nedeniyle Fenerbahçe-Alanyaspor, Kayserispor-Beşiktaş ve Fatih Karagümrük-Başakşehir maçlarının ileri bir tarihte oynanmasına karar verildi.
MHK'nın açıklamasına göre, ilk haftanın programı ve atanan hakemler şöyle:
8 Ağustos Cuma
21.30 | Gaziantep FK - Galatasaray: Ali Şansalan
9 Ağustos Cumartesi
19.00 | Samsunspor - Gençlerbirliği: Ali Yılmaz
21.30 | Antalyaspor - Kasımpaşa: Alper Akarsu
10 Ağustos Pazar
19.00 | Çaykur Rizespor - Göztepe: Mehmet Türkmen
21.30 | Eyüpspor - Konyaspor: Batuhan Kolak
11 Ağustos Pazartesi
21.30 | Trabzonspor - Kocaelispor: Çağdaş Altay
Ligin ilk haftasında dikkat çeken maçlardan biri olan Gaziantep FK - Galatasaray mücadelesi cuma günü saat 21.30’da oynanacak ve hakemliğini Ali Şansalan yapacak.