Umut Cemreleri'nden Anlamlı Ziyaretler

Yeni kurulmuş olmasına rağmen, kısa sürede, tamamı kadınlardan oluşan, 40 civarı üye sayısına ulaşan ve başarılı çalışmalarıyla adını duyurmayı başaran UMUT CEMRELERİ DERNEĞİ tarafından bir dizi anlamlı ziyaret gerçekleştirildi.

Yeni kurulmuş olmasına rağmen, kısa sürede, tamamı kadınlardan oluşan, 40 civarı üye sayısına ulaşan ve başarılı çalışmalarıyla adını duyurmayı başaran UMUT CEMRELERİ DERNEĞİ tarafından bir dizi anlamlı ziyaret gerçekleştirildi.

UMUT CEMRELERİ DERNEĞİ Başkan Yardımcısı Pınar Tuncel ve derneğin Birim Başkanları tarafından yapılan, anlamlı ziyaretler sırasında duygulu anlar yaşandı. Gerçekleştirilen ziyaretlerin ilk durağı Malatyalı Şehidimiz Emre Taşkın'nın Ailesi oldu. Sonrasında Anneler Günü münasebetiyle, Yeniden Refah Partisi Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Deniz Zeren Kar'ı ziyaret ederek Anneler gününü kutlayan UMUT CEMRELERİ DERNEĞİ Başkan Yardımcısı ve Birim Başkanları,  Engelliler Haftası nedeniyle Engelli Vatandaşlar'ı ve Aileleri'ni ziyaret etti. 

ŞEHİT EMRE TAŞKIN'IN AİLESİ'NE ZİYARET 

Ziyaretleri'nin ilkini Malatya'lı Şehidimiz Emre Taşkın'nın Ailesi'ne gerçekleştiren Derneğin Başkan Yardımcısı Pınar Tuncel ve Birim Başkanları, ziyaret sırasında, Şehit Ailesi'ne başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Şehit Ailesiyle uzun süre oturarak sohbet eden Başkan Yardımcısı Tuncel, Birim Başkanları ile Aile arasında duygulu anlar yaşandı. 

BAŞKAN DENİZ ZEREN KAR'A ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI 

UMUT CEMRELERİ DERNEĞİ ikinci ziyaretini, Yeniden Refah Partisi Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Deniz Zeren Kar'a yaptı. Anneler Günü münasebetiyle Başkan Deniz Zeren Kar'ı, Yeniden Refah Partisi Parti binasında, ziyaret eden UMUT CEMRELERİ DERNEĞİ Başkan Yardımcısı Pınar Tuncel ve derneğin Birim Başkanları, Yeniden Refah Partisi Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Deniz Zeren Kar'ın Anneler gününü kutlayarak, istişare ve değerlendirmelerde bulundu. 

ENGELLİ VATANDAŞLAR'IN AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ 

Engelliler Haftası nedeniyle Engelli Vatandaşlar'ı da unutmayan Dernek Başkan Yardımcısı Tuncel ve beraberindeki Birim Başkanları, Engelli Vatandaşlar'ı ve Aileleri'ni ziyaret ederek sohbet etti. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında Aileleri'n sıkıntıları ve istekleri sorulurken, Engelli Vatandaşlar'ın Aileleriyle duygulu anlar yaşandı. 

Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge Haber Gazetesi'ne demeç veren UMUT CEMRELERİ DERNEĞİ Başkan Yardımcısı Pınar Tuncel konuşmasında, "Burada kurmuş olduğumuz UMUT CEMRELERİ DERNEĞİ'in amacı Malatyalı Vatandaşlarımız'ın her zaman yanında olmak, yardımcıları olmak ve bir nebzede olsa umut olabilmektir. Ayrıca derneğimizin amaçlarından biri de, Kadınların kalkınması yoluyla, toplumun maddi ve manevi olarak ilerlemesi için çalışmalar yapıp bu konuda kadınlar arasındaki birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlamaktır" şekilde açıklamalarda bulundu.

Bakmadan Geçme