• Haberler
  • Asayiş
  • Uyuşturucu şebekelerine büyük darbe: 23 ilde 521 gözaltı, milyonlarca hap ele geçirildi

Uyuşturucu şebekelerine büyük darbe: 23 ilde 521 gözaltı, milyonlarca hap ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarmanın son iki haftadır 23 ilde düzenlediği 'Narkoçelik-10' operasyonlarında 6 milyon adet uyuşturucu hap ve 270 kilogram madde ele geçirildiğini, 521 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarma ekiplerinin 23 ilde düzenlediği operasyonlarda 6 milyon adet uyuşturucu hap ve 270 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini, 521 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın X hesabından yaptığı açıklamaya göre, jandarma ekipleri son iki haftadır uyuşturucu madde satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyonlar yürüttü.

Cumhuriyet başsavcılıkları ile Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda, 46 narkotik ve asayiş ekibi ile 414 personelin katılımıyla 23 ilde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

Operasyonlarda 6 milyon adet uyuşturucu hap ile 270 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 521 şüpheli gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerden 177'si tutuklanırken, 91 kişi hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı, diğer şüphelilerle ilgili işlemlerin sürdüğü bildirildi.

Şüphelilerin sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları üzerinden uyuşturucu sattıkları ve ticareti organize şekilde yürüttüklerinin tespit edildiği aktarıldı.

İLKHA

Bakmadan Geçme

Malatya Çağdaş Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0 532 155 92 03
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!