Yeni Malatyaspor'da kenetlenme zamanı

Spor Toto 1. Lig'de ilk yarının ardından bu hafta sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor içinm tüm şehir kenetlendi.

Spor Toto 1. Lig’de ilk yarının ardından bu hafta sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor içinm tüm şehir kenetlendi.

Kent protokolünün başlattığı kampanyaya destek veren Malatya Ticaret Sanayi Odası 13. Komite Meclis üyesi işadamı Mehmet Can Kapusuz’da 100 bilet ile takımın yanında yer aldı.
Başarılı teknik direktör Yılmaz Vural’ın devre arasında takımın başına gelmesi ile yaşanan olumlu havaya katkıda bulunmak isteyen Malatya protokolü, başlattığı kampanya ile ilk yarının ilk maçında stadın taraftarlar tarafından doldurulmasını amaçlıyor. Bu kapsamda Vali Hulusi Şahin ve MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun da taraftarların maça gitmesi için başlattığı kampanya çığ gibi büyüdü. 
Malatya Ticaret Sanayi Odası 13. Komite Meclis üyesi İşadamı Mehmet Can Kapusuz’da Yeni Malatyaspor’un Bodrumspor karşısında oynayacağı karşılaşmaya 100 bilet ile katılarak tüm Malatyalıları Pazar günü oynanacak olan müsabakaya davet etti.

Selcuk DÖNMEZ-malatyamuhabir

Bakmadan Geçme