Yeniden Refah Partisi Malatya'da Meclise Giriyor

Yeniden Refah Partisi Malatyada ilk seçimleri olmasına rağmen Malatya'da canla başla çalışmalara devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Malatyada ilk seçimleri olmasına rağmen Malatya'da canla başla çalışmalara devam ediyor.
 

Tüm vekil adayları ve gençlik kollarından kadın kollarına kadar sahada olan Yeniden Refah Partisine teveccüh gün geçtikçe artıyor. Partinin 1. Sıra milletvekili adayı Bilal Yıldırım dün Malatya Park AVM , Doğa Cadde AVM ve çarşı esnafını ziyaret etti. Ziyaretleri esnasında açıklamalarda bulunan Yıldırım; "Yeniden Refah Partisi olarak Malatyadan meclise vekil gönderme inancımız tamdır, halkımız bizi mecliste görmek istiyor"dedi. Açıklamada bir çok konuya değinen Yıldırım şunları kaydetti;

"Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Adayları olarak 14 Mayıs'ta ilk seçime giriyoruz. Yaklaşık 5 yıl içinde Malatya'da güzel ve temiz bir siyaset yaptık. Hiçbir zaman koltuk heveslisi olmadık, il başkanlık koltuğunu sadece sembol olarak temsil etmedik. Bizler göreve gelir gelmez arkadaşlarımızla birlikte Malatya'nın en öncelikli problemlerine yoğunlaştık. Güzel ve temiz bir muhalefet, doğruya doğru yanlışa yanlış diyen bir siyaset yaptık. Bu yapmış olduğumuz temiz siyasetin meyvelerini bugün seçim çalışmaları yaparken sahada topluyoruz. 

Her gittiğimiz kapıda hasret ve hoşgeldinlerle karşılanıyoruz. Malatya halkı artık kararını hemen hemen vermiş durumda. Yeniden Refah Partisini meclise göndereceğiz diyorlar. Bunu gerçekten yürekten bir dil ile ifade ediyorlar. 

KUCAKLAYICI OLDUK VE ÖYLE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bizler bu toprakların evlatlarıyız. Bizler kayısı bahçesinin çocuklarıyız. Eğer Allah takdir eder ve halkımız da bizlere teveccüh gösterip bizleri meclise gönderirse bizler her zaman bütünleyici olacağız. Gerek diğer Malatya  milletvekilleri gerek STK'lar gerek kaanat önderleri ile birlikte ortak bir Malatya sesi çıkaracağız ve bunun da inşallah öncülüğünü yapacağız. 

BİZİM LOGOMUZ AK PARTİ İLE MHP'NİN TAM ORTASINDA

14 Mayıs seçimlerinde seçmen oy pusulasında partimiz Cumhur ittifakının içinde Ak Parti ve Mhp'nin arasında yer alıyor. Gerçi halkımız bizleri tanıyor ama yine de bunu belirtmekte fayda görüyoruz. 

YENİDEN REFAH PARTİSİNE VERİLEN OYLAR CUMHUR İTTİFAKININ OYLARIDIR

Bizler Cumhur İttifakına katıldığımızdan beri Allah'a şükür çok güzel destekler alıyoruz. Bizim cumhur ittifakına olan katkımız da asla yadırganamaz. İttifaka taze bir kan oldu Erbakan. Yeniden Refah Partisinin tüm Türkiye'de ve Malatya'da almış olduğu oylar ittifakın oylarıdır yani bizim oylarımızdır. Biz yeterli oyu aldığımızda milletvekilimizi çıkarıyoruz. Bize verilen oylar yine ittifakın içinde kalır. Ne CHP'ye ne de HDP'ye gitmez. " dedi.

Bakmadan Geçme