Yetim Çocuklara Karne Hediyesi

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Hayırsever Asena Bal tarafından öğrencilere Karne Hediyesi verildi.

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Hayırsever Asena Bal tarafından öğrencilere Karne Hediyesi verildi.

Dernek binasında Başarılı olan Öğrencilere Karne hediye töreni düzenledi. Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak, Başkan Yardımcısı Tülay Ayaz Hayırsever Asena Bal ve öğrenciler ve veliler katıldı.

“Derneğin Çalışmalarını Sosyal Medya’da gördü Çocuklara Karne Hediye takdimi  yapıldı “

Takdir Belgesi alan öğrenciye, 150 TL, Teşekkür ve Onur Belgesi alan öğrencilere ’de 100 TL verildi. İstanbul’da yaşayan Malatya Pütürgeli  Ev Hanımı Asena Bal öğrencilere hediyeleri taktim etti.

“Başarılı çocuklarımıza Karne Hediyelerini veriyoruz” diyen  Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak,  Bu gün yetimler kervanın gurur tablosu ve gurur günü  başarılı öğrencilerimizle ve Çocuklarımızla ben gurur duydum .Çünkü Çocuklarımız özel çocuklar olduğu için. Bu güzel günü organize eden kardeşimiz ’den Allah razı olsun dedi.

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğin Faaliyetlerini yakından takip ediyorum geçtiğimiz günlerde Sosyal Medya’da çalışmalarını gördüğünü ifade eden İstanbul'da yaşayan Malatyalı Pütürgeli  Asena Bal  Yetim Çocuklarımızın yüzü gülsün diye Başarılı öğrencilerimize Karne hediyesi veriyoruz şeklinde konuştu.

Yetimler Kervan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde olduğum için çok mutlu olduğunu ifade eden Asena Bal elimizden geldiği kadarıyla her zaman sizlere destek olmaya çalışacağım, Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine teşekkür ediyorum İnşallah hayalimiz gerçekleştireceğiz Başarılı olan çocuklarımız tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.

Daha sonra başarılı olan çocuklara karne hediye verildi. Hediye alan Çocuklar ise Annelerine Dernek Başkanı İhsan Çolak ve yardım yapan Asena Bal teşekkür etti.

Selcuk DÖNMEZ-malatyamuhabir

Bakmadan Geçme