Başkan Çakır Doğanşehir'de incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir ilçesinde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların tamamını asfaltladı.

Başkan Çakır, ilçeyi ziyaret ederek, incelemelerde bulundu, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Malatya'nın bütün ilçelerinin gelişip kalkınmasına özel bir önem verdiklerini belirten Çakır, Malatyave ilçelerinin aynı anda kalkınması için ilçelerde ve kırsal bölgelerde hizmet atağına kalktıklarını belirtti.

Planlamada önceliğin altyapı olduğunu vurgulayan Başkan Çakır, şunları kaydetti:

"Malatya'nın bütün ilçelerinde çok ciddi bir altyapı çalışması yürütüyoruz. Doğanşehir ilçemizde merkezde 75 kilometrelik içme suyu hattı 90 kilometre de kanalizasyon hattı yapımı tamamlandı. İlçemizin tamamında 268 kilometrelik altyapı çalışması yaptık. Bunun toplam bedeli 28 milyon lira. 3 yıldır Malatya'nın her noktasında asfaltlama, yol genişletme, yeni yol açma ve birçok yol altyapı çalışmaları yapıldı. Doğanşehir ilçemiz de bu hizmetleri fazlasıyla aldı. Altyapı çalışmalarının bitmesiyle ilçe merkezimizde asfaltlama çalışmaları yaptık. Birinci kat sıcak asfalt çalışması bitti. Gelecek yıl ilçe merkezimizde ikinci kat asfalt çalışması yapacağız. 2017 yılı içerisinde ilçemizde 68 kilometrelik asfalt çalışması yaptık. Sadece bu yıl için yaptığımız yol hizmetlerinin toplam bedeli 7.2 milyon lira. Gelecek yıl ilçemize yeni bir meydan yapacağız. Bunun yanında ilçe merkezimizin caddelerini prestij caddelerine dönüştüreceğiz."

Başkan Çakır'ın inceleme gezisine, AK PartiMalatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Doğanşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gülhaç da katıldı.

Bakmadan Geçme