Bimyad'tan Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt ilçe başkanlığında gerçekleştirilen olağan kongre'de mevcut Başkan M.Ali Kaya güven tazeleyerek, tekrar başkanlığa devam etmesi sebebiyle, Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt ilçe başkanlığında gerçekleştirilen olağan kongre’de mevcut Başkan M.Ali Kaya güven tazeleyerek, tekrar başkanlığa devam etmesi sebebiyle, Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bimyad (Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği) Genel Başkanı Selim Apohan, “MHP Yeşilyurt İlçe başkanlığında 153 delegenin oyunu alarak tekrar başkanlığa getirilen , Başkan Mehmet Ali Kaya ve yönetimine  hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz.Uzun zamandır başkanımızla çalışıyoruz. Bundan sonraki günlerde de kendisiyle Malatya için çalışacağız. Vatandaşla STK’larımızın, Belediye Başkanlarımızın, Siyasi parti başkanlarımızın arasında basın bir köprü vazifesi görmektedir. Bizler her zaman Bimyad olarak Malatya için olumlu projeleri olan her siyasi partimize eşit mesafede olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu vesile ile Görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, “Bimyad Genel Başkanını ve yönetimini ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunup bizlerin her daim yanında olan siz değerli basın mensubu kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Kongremizde güven tazeleyerek, yeniden Yeşilyurt MHP’de ilçe başkanlığına devam etmekteyim. Bu kongrede yönetimimizin çoğunluğunu gençler teşkil etmektedir. Gençlik bir milletin geleceği demektir. Gençliğe gereken önemi vermeyen, gençliğini iyi yetiştiremeyen milletlerin gelecekleri karanlıktır.Bu düşünce ile gençlerle bundan sonraki süreçte daha güzel projelere ve çalışmalara imza atacağımıza inanmaktayım” ifadelerini kullandı.

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığı bilindiği üzere, MHP İl Başkanlığının binasında yer almaktaydı. Bundan sonraki süreçte ise yine aynı pasajda, 4 ncü katta kendi yerlerinde hizmete devam edecekleri bildirildi.

Bakmadan Geçme