Maski'den 3 Mahalleye İçmesuyu Hattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Akçadağ İlçesi Kasımuşağı, Harunuşağı ve Karamağra Mahallelerine toplamda 8.200 metrelik içmesuyu altyapı çalışması gerçekleştirdi.

Harunuşağı Muhtarı Bekir Durmuş: “Çalışmalardan Çok Memnunuz”
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarından önce 40 yıllık borulardan su içtiklerini belirten Muhtar Bekir Durmuş: “40 yıl önce yapılmış olan ve kullanılmayacak kadar eski borulardan su içiyorduk. MASKİ tarafından mahallemize 1.500 metrelik içmesuyu hat çalışması yapıldıktan sonra yeni borulardan su içiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kasımuşağı MuhtarıAlibey Varlık: “Su Sıkıntımızı Çözüme Kavuşturdu”
MuhtarAlibey Varlık: “Kasımuşağı Mahallemizinsu tesisatlarıgeçmiş yıllarda Özel İdare ve Kaymakamlığın Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılmıştı. Yakın zamandaMASKİ Genel Müdürlüğü eskimiş boruların yenilenmesi için mahallemize gelerek çalışmalar başlattı. Hacolar mezramızda 4.000 metrelik içmesuyu altyapı çalışması yaptı. Su sıkıntısını çözüme kavuşturdu. Mahallemizin içmesuyu altyapısını güçlendirdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir’e ve sahada çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir: “3 Mahalleye 8.200 Metrelik İçmesuyu Hattı”
Malatya’nın her bölgesinde hizmet veren MASKİ çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe merkezlerinde yapılan çalışmalarla beraber mahallelerin de altyapısı yenileniyor. Akçadağ ilçesi mahallelerinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir: “Kasımuşağı Mahallesi Hacolar mezrasına 4.000 metre, Harunuşağı Mahallesi’ne 1.500 metre ve Karamağra Mahallesi’ne 2.700 metre olmak üzere toplamda 8,200 metrelik içmesuyu altyapı çalışması gerçekleştirdik. Şehrimizin altyapısını güvence altına almak için çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme