Mezitli Belediyesi bu yaz bin 650 kişiye yüzme öğretti

Mezitli Belediyesi, bu yaz düzenlediği yüzme kurslarında bin 650 kişiye eğitim verdi. Kursiyerler, eğitim aldıkları yüzme havuzlarında düzenlenen yarışmalarla sezona veda etti. Çeşitli kategorilerde yapılan yarışlarda dereceye giren kursiyerlere...

Mezitli Belediyesi, bu yaz düzenlediği yüzme kurslarında bin 650 kişiye eğitim verdi. Kursiyerler, eğitim aldıkları yüzme havuzlarında düzenlenen yarışmalarla sezona veda etti. Çeşitli kategorilerde yapılan yarışlarda dereceye giren kursiyerlere madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Mezitli Belediyesi’nin bu yaz 5 etapta düzenlediği, Atatürk Mahallesi ve Yeni Mahalle’de bulunan iki eğitim havuzunda devam eden kurslar sonunda kursiyerler arasında yüzme yarışı düzenlenerek başarılı olanlara madalya verildi. 5’inci etap kurslarının sona ermesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, her kesimden ve yaştan bin 650 kursiyere yüzme öğretmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Velilere, çocuklarını güvenle yüzme öğrenmeye gönderebileceklerini belirten Tarhan, “Havuzlarımız Toplum Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenli olarak denetlenmekte ve Mersin’in en temiz havuzu olduğu tespit edilmektedir. Temiz olmamızın yanı sıra işinde son derece titiz olan eğitimcilerimizle her yaştan insanımıza en iyi ortamda yüzme öğretmek için çabalıyoruz. 5 yaşından 70 yaşına kadar yüzme öğrenen tüm vatandaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Kursların sona ermesinin ardından havuzların temizlenerek yeniden doldurulacağını da bildiren Tarhan, Kurban Bayramı boyunca havuzların bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak kullanılabileceği müjdesini verdi.Konuşmaların ardından düzenlenen törende dereceye giren kursiyerlere ödülleri verildi.

Bakmadan Geçme