MHP Kadın Kolları Şehitler İçin Mevlit Okuttu. 

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Kadın Kolları tarafından Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehit olan askerler için mevlit okutuldu.

Parti binasında düzenlenen mevlit programında operasyona katılan Mehmetçikler için de Fetih Suresi okutulurken, mevlit sonrası bir konuşma yapan, MHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Said Yalçın, tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek, operasyona katılan Mehmetçiklere başarılar diledi.Yalçın,”MHP Kadın Kollarının bu anlamlı proğramından dolayı İl Başkanımız R.Bülent Avşar’ın adına teşekkür ediyorum.  İl Başkanımızın şehir dışı proğramlarından dolayı aramızda bulunmamaktır..Afrin’de vatan için  çarpışan Mehmetçikler için yapılan bu anlamlı proğram, hakikaten takdire şayandır. Bu vesile ile Kadın Kolları Başkanı Selam Çicek ve yönetimine teşekkür ediyorum”dedi.
MHP eski MKYK Üyesi Saime Palancıoğlu da şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek, gönüllerinin Türk askerleri ile olduğunu belirtti. 
MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek ise, “Afrin'de bizim için canları pahasına mücadele eden askerlerimize biz de bir manevi destekte bulunalım dedik. Toplu halde yapılan duaların daha kabul olduğuna inananlardanım. O yüzden inşallah bugün askerlerimize Fetih Suresi ile destek olacağız, şehit olan askerlerimize de Yasin-i Şerif ve okuyacağız. Biz evlerimizde da askerlerimize her zaman dua ediyoruz. Allah askerlerimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.

Bakmadan Geçme