Sancaktar 1 No'lu Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sancaktar 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Başkan Gürkan, koruyucu hekimliğin önemine dikkat çekerek, Aile Sağlığı Merkezi’nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ile birlikte Sancaktar 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışına katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, koruyucu hekimliğin önemine dikkat çekerek, “Böyle bir aile hekimliğinin açılışında sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Aile hekimliği önemli bir hekimliktir. Rümeysa hanım Battalgazi bölgesinde belli bir nüfusun aile fertlerinden bir tanesidir. Tıpta da anemnezi diye bir ders vardır. Özellikle hasta hikayesi noktasında ve problemin yüzde 80’ni burada yatmaktadır. Rumeysa hanım artık aile fertlerinden birisi olduğu için o ailenin silsilesini bileceği için teşhis ve tedavi noktasında isabetli kararlar vereceğine inanıyorum. Bu aile sağlık merkezinin Battalgazi’mizin Uçbağlar bölgemizdeki insanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Gürkan, yaptığı kısa konuşmanın ardından açılışa katılanlarla birlikte Sancaktar 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.  
 

Bakmadan Geçme