Başkan Evren 'Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşmasına' Katıldı

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve 21.Bölge Birliği Başkan Vekili Ali Evren Bir dizi toplantılar kapsamında Ankara'da 'Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşmasına' Katıldı.

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve 21.Bölge Birliği Başkan Vekili Ali Evren Bir dizi toplantılar kapsamında Ankara’da “Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşmasına” Katıldı.

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve 21.Bölge Birliği Başkan Vekili Ali Evren TESKOMB Genel Merkezi tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile ATO Congresium'da düzenlen "Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşmasına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnaflara verdiği müjdesinde esnaflara verilen hazine destekli kredi paketinin limitleri artırılmış birçok sorunlar ise çözülmüştür diyerek teşekkür eden Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren” Her zaman Esnaflarımızın sorunlarının çözümünde yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep  Tayyip Erdoğan’a, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a, TESKOMB Genel Başkanı A. Kadir AKGÜL’e Halk bankası Genel Müdürü Osman Arslan’a esnaf ve sanatkârlarımız adına teşekkür ederim” dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme