Hadi Malatya'ya Safa Bebek ölmesin 

SMA TİP-1 Hastası Safa Bebek için Malatya Soykan ParkındaKermes düzenledi. Vatandaşlar ve aileler katıldı.

SMA TİP-1 Hastası Safa Bebek için Malatya Soykan ParkındaKermes düzenledi. Vatandaşlar ve aileler katıldı. 
Kermes’ den edilen gelir Safa Bebek için toplanıyor. Malatya Soykan Meydanında açılan Kermes ‘de aileler ve gönüllüler evlerinde yaptıkları,yemekleri satışa çıkardı. Safa Bebeğin Ailesi Benim Evladım ölmesin Bize yardımedin dedi. “Evladım ölmesin bizeyardım edin Malatya’”
Kermes sonrası açıklama yapan Fetih Bektaş 8 Aylık SafaBebek ölmesin SMA TİP-1 Hastası Malatya Soykan Meydanında kermes düzenliyoruz.Bize destek olanlara teşekkür ediyorum, İlacını zamanında alırsa etkisi çokfazla oluyor.

Malatyalı Duyarlı İnsanlara ihtiyacımız var Kampanyamız yüzde 32 ‘deolduğunu ifade eden. Bektaş Malatya’nın her noktasında ve gönüllü kardeşlerimizinsayesinde 5 aydır yüzde 32 ‘geldik, 168 gibi bir açığımız var Malatyalıvatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum bize destek veriyorlar, ama işinsanlarımızdan destek almıyoruz Malatyalı tanınmış in insanlarımız çok amadestek veriyorlar bize yardım edin lütfen Safa bebek ölmesin dedi.

İŞ İNSANLARI BİZGÖRMÜYOR
Biz görmüyorlar diyen Safa Bebeğin Babası Fetih Bektaş Buradanİş İnsanlarımıza sesleniyorum düşünsünler onlarında evlatları var. SMA TİP-1Hastası olmuş olsa onlar ne yapardı Baba olarak ben ne yapacağım Sağlıkpersoneliyim paramız yok Bize yardım edin Allah rızası için Safa Bebeğimiz zamanlayarışıyor bize yardım edin Bebeğimiz ölmesin şeklinde konuştu.

SAFALAR ÖLMESİN
“Talha Çınar Amcası YaşarTaztepe ‘ise Safa Bebeğimize destek vermek için buradayız Malatyalı vatandaşlarımıza ve Hayırsever iş insanlarına sesleniyorum minik Safa’mızölmesin bize yardım edin ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme