Malatya'da 'BIYIK' isimli tiyatro oyunu Sahnelenecek

Altın Kayısı Sanat Topluluğu Tiyatro Ekibi 4 Şubat Dünya Kanser Günü dolayısıyla kanser hastalığını anlamak ve anlatmak adına farkındalık yaratmak için ''Bıyık '' adlı dram tiyatro oyunuyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor .

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Malatya'da 'BIYIK' isimli tiyatro oyunu Sahnelenecek

Altın Kayısı Sanat Topluluğu Tiyatro Ekibi 4 Şubat Dünya Kanser Günü dolayısıyla kanser hastalığını anlamak ve anlatmak adına farkındalık yaratmak için ‘’Bıyık ‘’ adlı dram  tiyatro oyunuyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor .
Oyun ile ilgili açıklama yapan Altın Kayısı Sanat Topluluğu Kurucusu İbrahim Şahin Uyumaz 
Bizler Altın Kayısı Sanat Topluluğu Tiyatro Ekibi olarak 4 Şubat Dünya Kanser günü dolayısıyla 3 Şubat 2022 Perşembe günü ‘’Bıyık ‘’ adlı dram tiyatro oyunumuzu sahneye taşıyacağız . Tiyatro oyunumuz Kongre Kültür Merkezi Kemal Sunal sahnesinde saat 19:00’da seyirciyle buluşacaktır .
Bizler Altın Kayısı Sanat Topluluğu olarak kanser hastalarını anlamak ve anlatmak adına kanserde erken teşhisin önemine değinmek amacıyla ‘’Bıyık ‘’ adlı tiyatro oyunumuzu sahneye taşımak için çok heyecanlıyız dedi.
Oyunda yaşanmış bir hikayeden parçaların olduğunu söyleyen uyumaz bu oyunu yazarken duygularına hakim olamayıp göz yaşlarına boğulduğunu ve herkesin kanser ile ilgili bilinç düzeyini arttırmak için bu yola çıktığını söyleyen yönetmen  uyumaz son olarak  kendilerinin dijital ortamda sesi olan   basın mensuplarına ve seyirci kitlesine teşekkür etmeyide unutmadı  ve bütün Malatya halkını sahnelenecek olan tiyatro oyununa  davet ediyorum dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme