• Haberler
  • Spor
  • Okullar arası Küçükler ve Minikler Şampiyonası Yapıldı. 

Okullar arası Küçükler ve Minikler Şampiyonası Yapıldı. 

Şampiyona ile ilgili olarak açıklama da bulunan tekvando il temsilcisi Nurettin Uçar, tekvandomuzun geleceği olan bu minik yüreklerin mücadeleleri gelecek için çok büyük önem taşıyor.

Yapılan şampiyonada toplam da 200 bay ve bayan sporcu mücadele etti.

Şampiyona ile ilgili olarak açıklama da bulunan tekvando il temsilcisi; Nurettin Uçar, tekvandomuzun geleceği olan bu minik yüreklerin mücadeleleri gelecek için çok büyük önem taşıyor. Bizler Malatya’da bu sporu yapan tüm kategorideki sporcu arkadaşlarımızın maç tecrübeleri kazanmalarına önem veriyoruz.

Bu şampiyonada mücadele eden tüm sporcularımıza, ailelerine, antrenörlerine ve hakem arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı. Şampiyona ile ilgili olarak açıklama yapan il hakem komitesi başkanı; Hasan Çalo; Bütün branşlarda olduğu gibi tekvando branşında da alt yapının çok önemli olduğu malumunuzdur. Bizler bu şampiyonada ileriki yıllarda ülkemizi ilimiz adına temsil edecek sporcuların yetişmesine katkıda bulunuyoruz. Geçen haftalarda yapılan; Avrupa şampiyonasında hem; Para ( futsal ) hemde Avrupa tekvando şampiyonasına katılan takımlarımız Avrupa şampiyonlukları kazanmışlardır. Bu şampiyonalarda mücadele eden sporcu kardeşlerimiz bu yapılan şampiyonalardan büyüyerek buralara gelmişlerdir. Özellikle son yıllarda; Türk tekvandosu bir lokomotif gibi diğer branşlarında üzerinde dereceler yaparak Dünyada ve Avrupa da söz sahibi olmuştur. Bu güzellikleri, başarıları süreklilik haline getiren başta federasyon başkanımız sayın; Metin Şahin, teknik direktörümüz; Ali Şahin sporcu arkadaşımız ile birlikte gelenek haline getirdiğimiz şampiyonlukları pekiştirdik. Biz tekvando ailesi çok büyük bir aileyiz. Buradan yarışmaya katılan sporcu, antrenör ve hakem arkadaşlara sonsuz başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı. Şampiyona sonucunda kilolarında dereceye giren sporculara madalya verildi.
 

Bakmadan Geçme