Soğuk Kış Gecelerini Türkülerle Isıtıyoruz İsimli Müzik Programı Düzenlendi

Turgay Başyayla'nın onur konuğu olduğu 'Soğuk Kış Gecelerini Türkülerle Isıtıyoruz' isimli müzik programı, İnönü Üniversitesi yerleşkesi içerisinde bulunan İlhan Akıncı Erkek Öğrenci Yurdunda düzenlendi.

İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından Turgay Başyayla’nın onur konuğu olduğu “Soğuk Kış Gecelerini Türkülerle Isıtıyoruz” isimli müzik programı, İnönü Üniversitesi yerleşkesi içerisinde bulunan İlhan Akıncı Erkek Öğrenci Yurdunda düzenlendi.
Programa: Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Kılınç ve üniversite öğrencileri katıldı.
Sanatçı Turgay Başyayla ve İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından, ülkemizin her yöresine ait eserlerin seslendirilmesinin ardından, Vali Şahin programın onur konuğu olan Turgay Başyayla’ya çiçek takdim etti.
Etkinlik sonrası Valisi Şahin, İlhan Akıncı Yurdunda incelemeler yaparak yurt öğrencileri ile Masa Tenisi oynadı ve öğrenciler sohbet etti.

Bakmadan Geçme