Zir-İ Cin Filmi Vizyonda

Çekimlerinin Tamamı Malatya Yapılan 'Zir-İ Cin' Filminin Ekibi Basınla Bir Araya Geldi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Zir-İ Cin Filmi Vizyonda

Çekimlerinin Tamamı Malatya Yapılan ‘Zir-İ Cin’ Filminin Ekibi Basınla Bir Araya Geldi.

Emre Pala’nın yazıp yönettiği filmin yapımcılığını Hakan Yusufogulları ve Mesut Erbaş üstlendi. Defne Çoban, Mohamad Ahmad, Aleyna Sude Kahraman, Ogan Şenyolcu, Ömer Konakçı ve Mehmet Aydoğmuş’un rol aldığı film, tüm Türkiye’de aynı anda vizyona girdi.

Oyuncu Ömer Konakçı, ‘Zir-i Cin’ filminin 2019 yılında çekildiğini ancak pandemi dolayısıyla filmin bu yıl temmuz ayında vizyona girdiğini söyledi.

Malatya’da çekimleri yapılan filmin oyuncularının da büyük kısmının Malatya’da tiyatro yapan isimlerden oluştuğunu kaydeden Konakçı, “Filmi çekerken korktuk. Bizde o korkuyu yaşadık. Filmin ikincisini de çekmeyi düşünüyorlar. Biz sinemaseverlerden özellikle de Malatyalı sinemaseverlerden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Çoban, filmi çekerken çok korktuklarını belirten; Filmin başrol oyuncusu Defne Çoban ise ilk kez bir filmde başrol olarak görev aldığını ifade ederek, “Bütün ekip gibi bende çok mutluyum” dedi.

“Bu tarz şeylerin içerisine ilk kez giriyorum. Ben hayatımda hiç korku filmi izlemeden ilk defa bir korku filminde başrol oynadım. Benim için biraz zordu. Aynı zamanda çok da eğlendin. Çok samimi ve sıcak bir ortam vardı.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme