Başkan Karakuş'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, Ramazan Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, Ramazan Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.
 
TDP Malatya İl Başkanı Karakuş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geride bırakmak üzere olduğumuz mübarek Ramazan ayının en güzel özelliği, her zaman insanları birbirine yakınlaştırması, mücadeleyi ve hırsları törpüleyerek yardımlaşmayı, dayanışmayı ve kardeşlik bağlarını güçlendirmesidir.
 
Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan Bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır.
 
Ancak, özellikle bu günlerde birbirimize ve Ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Tüm insanlığın zor bir dönemden geçtiği bu günlerde ve deprem yaralarımızı sarma  mücadelesi verdiğimiz bu dönemde insan olmanın yüceliğiyle birleşen bayram sevinçlerimizi geleceğe yönelik umutlarımızı unutmadan yaşamalıyız.
 
Başkan Karakuş, Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin Malatyalı hemşerilerin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu, sağlıklı nice bayramlara ulaşmayı dilerim." dedi

Bakmadan Geçme