Çalık, 'Millete hizmet noktasında hep beraber mücadele etmeliyiz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 'Koltuk yarışında değil, millete hizmet noktasında hep beraber mücadele etmeliyiz. ' dedi.

Eve davet  talebini kabul ettiler
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Büyükşehir belediye başkanı Hacı Uğur Polat, Selçuklu Mahallesinde yol yapımı nedeniyle yıkımı yapılan binalarla ilgili incelemede bulunurken, burada Karaçorlu ailesinin ve komşularının evlerine davet teklifini kabul etti.
Çalık ve Polat, burada Karaçorlu ailesine misafir olarak, o esnada evde yapılmakta olan yemek ve kahve ikramını kabul ettiler. Çalık ve Polat, ev sakinleri ve komşuları ile bir süre sohbet ettiler.
 
-“Sırtını devlete yaslamadan, yardımda bulunuyorlar”
Çalık ve Polat, Malatya Yetimler Kervanı Derneği’ni ziyaret etti. Çalık, buradaki konuşmasında Yetimler Kervanı Derneği yöneticileri ve çalışmalarını tebrik ederek, “Sırtını devlete yaslamadan, gerçekten devlet ile toplum arasındaki asli vazifesi olan sivil toplum örgütü vazifesini yerini getiriyor. Mağdur, yetim nerede varsa onları buluyor ve onlara maddi, manevi, eğitiminden öğretimine kadar tüm desteklerini veriyorlar.  Koltuklar için değil, millet için hizmet etmemiz lazım. Koltuk yarışında değil, millete hizmet noktasında hep beraber mücadele etmeliyiz.  Malatya’da yaklaşık 2 bin kişiye yardımda bulunan Yetimler Kervanı Derneği’ne teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kaydetti.

Bakmadan Geçme