iPhone 14 Pro Max Genişletilmiş Özellikleriyle Dikkat Çekiyor!

iPhone 14 Pro Max özellikleriyle kullanıcılardan tam not alıyor. Apple'in en dikkat çeken telefonları arasında iPhone Pro Max yer alıyor.

iPhone 14 Pro Max özellikleriyle kullanıcılardan tam not alıyor. Apple’in en dikkat çeken telefonları arasında iPhone Pro Max yer alıyor. Çentik olmayan bu telefon modelinin tasarımı diğer modellere kıyaslandığında çok farklıdır. Delikli ekrandan tasarımlı telefon modelinde always on display (her zaman açık ekran) modu ve kamera geliştirmeleri söz konusudur. Kullanıcılar pek çok yeniliği iPhone 14 Pro Max’ta fark edecek. Donanım anlamında bu telefon modelinin çok geliştirildiği söylenebilir. Ayrıca iPhone 14 Pro Max’ta A16 Bionic çip’te yer almaktadır. 

iPhone 14 Pro Max, pill and hole olarak bilinen hap tarzındaki delikten oluşmuştur. Aynı zamanda telefonun ekran deliği, Face ID donanımından oluşuyor. Delikli ekran tasarımı sayesinde iPhone durum çubuğu içinde çok alan açılmıştır. Bu telefon modelinde kamera çıkıntısının çok belirgin görülüyor. iPhone 14 Pro Max telefonu kalın şekilde tasarlanmıştır. Yalnız telefonun çerçeveleri çok kalındır. Telefonun ekran yenileme 10Hz’e kadar düşmektedir. iPhone 14 Pro Max’in ekran boyutuysa 6.7 inçtir. 
iPhone 14 Pro Max Kamera Özellikleri
Efsane Cumaindirimleri kapsamında kamera özellikleri geliştirilmiş iPhone 14 Pro Max’a sahip olabilirsiniz. iPhone 14 Pro Max’in kamerasının lensleri daha büyük tasarlanmıştır. Telefoto, geniş ve ultra geniş lensleri çok geliştirilmiştir. 48 megapiksel geniş kamera ile tasarlanmıştır. Sensör sistemi büyüyen telefonun kamerası, 60fps 16:9 video kaydına da izin vermektedir. iPhone 14 Pro Max kamerası, çift pixel odaklanma sistemiyle dizayn edilmiştir. 
iPhone 14 Pro Max aynı zamanda 12 megapiksel ve 48 megapiksel fotoğraf çıkış seçeneğiyle dikkat çekiyor. Kamerasının aydınlatma sistemi çok iyi olduğu için yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekilebiliyor. Telefoto kamera sisteminde 6 bileşenli lens kullanılmaktadır. iPhone 14 Pro Max kamerasından yararlanarak 48 MP çözünürlüklü ProRAW çekimler yapmak mümkündür. Pro kamera sisteminin diğer önemli özelliğiyse 2 kat telefoto sunmasıdır. Otomatik netleme özellikli ön kamerası vardır. 
iPhone 14 Pro Max Bataryası Daha İyi Pil Ömrü Sunuyor!
iPhone 14 Pro Max bataryası, uzun pil ömrüyle dikkat çekiyor. iPhone 14 Pro Max’ta uzun video oynatma süresi geliştirilmiştir. Batarya kapasitesi, 3279 mAh’tir. Ayrıca telefonda 15w MagSafe kablosuz hızlı şarj ve 20w kablolu hızlı şarj desteği bulunmaktadır. Telefonun kutusundan USB-C Lightning kablosu çıkıyor. 20w ve üzerinde güçlü adaptörüyle ortalama 30 dakika içinde %50 şarjı doldurabiliyor. 
iPhone 14 Pro Max, mor renkle kullanıcılarının karşısına; derin mor, uzay siyahı, altın ve gümüş renklerinde çıkıyor. 6 GB Ram bellekten oluşan telefon özellikleriyle akıllı telefon dünyasında adından söz ettirmeyi başarıyor. Telefonun hem fonksiyonel hem de ekran ve tasarım özellikleri kullanıcılardan tam not alıyor. Telefonda oyun oynamayı sevenler için en büyük avantajı yüksek hıza sahip olmasıdır. 
iPhone 12 128 gb Uygun Fiyatla Kullanıcılarının Huzurunda!
iPhone 12 128 gb
fiyatbakımından uygundur. iPhone 12 128 gb, kullanıcıları tarafından tam not alıyor. Geliştirilmiş özellikleriyle kullanıcıları için güzel deneyim sunuyor. 
İddialı ve şık tasarımıyla piyasaya sunuluşundan beri ilgi görüyor. Kullanıcılar bu telefon modeliyle kişisel tarzlarını net şekilde ortaya koyabilir. Güçlü işlemcisi ve geniş hafızasıyla da akıllı telefon dünyasında fark yaratıyor. 
iPhone 12 128 gb ile her türlü mobil uygulama problem çıkarmadan çalıştırılabilir. Çok yoğun grafiğe sahip oyunlar dahi sorunsuz çalışabiliyor. Donma problemi yaşamadan dilediğiniz gibi oyun oynayabilirsiniz. Güçlü ve 2815 mAh değerli Li-ion bataryasıyla 17 saat video oynatabilirsiniz.

Bakmadan Geçme