YMS Başkanı Hacı Ahmet Yaman yolun sonuna kadar gideceğiz 

Yeni Malatya Spor YMS Başkanı Hacı Ahmet Yaman 2. Başkan Erdal Gündüz, yönetim kurulu üyeleri . Orduzu Pınarbaşı Yeni Malatya spor Nurettin Soykan Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yeni Malatya Spor YMS Başkanı Hacı Ahmet Yaman 2. Başkan Erdal Gündüz, yönetim kurulu üyeleri . Orduzu Pınarbaşı Yeni Malatya spor Nurettin Soykan Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Yeni Malatya Spor YMS Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman “Öncelikle bu göreve gelmeden önce kulübün içerisinde bulunduğu durumun iç açıcı olmadığını biliyorduk. Benim bu görevi kabul ederken ki amacım bu camianın özlemini kurduğu ve sahip olduğu iki önemli neden bunlardan biri ekip arkadaşlarımızın inancı ikincisi ise başarı özlemi bu iki nedenin bizleri daha çok çalışmaya ve başarıya götüreceği inancındayım. Bizim kimseyle bir kavgamız yok çözüm odaklı hareket edeceğiz Malatya için Malatya Spor için bende bir taş koymak istiyorum diyen tüm paydaşlarla birlikte çıktık bu yola tek yürek ve canı gönülden bende varım diyen herkese kapımız açık. Koymuş olduğumuz kulübümüzün Dünya çapında saygın istikrarlı ve altı yapılı güçlü bir kulüp haline getirmek hedefte yürümek adına önce şeffaf bir yönetim anlayışını  benimsemek ve çevreye güven vermek istiyoruz Bütün paydaşlarımızla uyum içerisinde çalışmak istiyoruz işimizin kolay olmadığının bilincindeyiz göreve geldiğimiz bu günden bunaya yönetim, taraftarlarımız, oyuncularımızdan heyecan oluştuğunu görmek bana umut veriyor dedi. 

“Adım adım sorunlarını çözerek illerdekilerini” ifade eden YMS Başkanı Yaman Yeni Malatya Spor YMS hedefe şimdi yeni sayfa açmak zamanı  birlik ve sorumluluk alma zamanı Bu anlamda bize desteklerini  esirgemeyen Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve iş dünyasına ve YMS taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve desteklerinin devam etmesini temenni ediyorum şeklinde konuştu. 

Yeni Malatya Spor YMS kulüp borcu 320 milyon olduğunu belirten Başkan Yaman yeni Malatya Spor Kulübede hesaba girmemiş borçlarda var emin olmamakla beraber 400 Milyon gibi öngörümüz var şuanda çalışmaları devam ediyor. Borçla ilgili süreç olacak takip ediyoruz bizim önceliğimiz YMS sporumuz ayağa kaldırmak ve lige hazırlamak tüm amacımız ve gayretlerimiz oraya harcıyoruz Yeni Malatya Spor Kulübümüz Ant ramlara çıkıyor YMS yönetimi olarak yolun sonuma kadar gideceğiz Malatya’mıza ve taraftarlarımıza güveniyoruz Güzel işler olacağına ben YMS Kulüp başkanı olarak emin YMS teknik direktörümüz Cihat Arslan Hocamıza teşekkür ediyorum Nurettin Soykan tesislerinde Hocamız Cihat Arslan ışıksız kaldı, sus kaldığını bir makarna yoğurtla devam ettiğini kendi cebinden harçık vererek antrenmanlara çıkan hocamız kendine çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun YMS hocamızla sözleşmemiz yaptık devam edeceğiz. İfadelerini kullandı. 
YMS Başkan 2. Başkan Erdal Gündüz ise yeni Malatya spor YMS ilgili basın mensuplarına bilgilendirdi, daha sonra yönetim kurulu kendilerini tanıttılar

Bakmadan Geçme